Vijf aanhoudingen in internationaal onderzoek drugshandel

dinsdag 7 juli 2015

Venlo - Dinsdagochtend zijn er op diverse plaatsen in de gemeente Venlo en in Grubbenvorst in totaal vijf aanhoudingen verricht. Dit in verband met een lopend internationaal rechercheonderzoek naar handel en bezit van verdovende middelen. Het gaat om vier mannen uit Venlo en n man uit Grubbenvorst in de leeftijd van 35, 39, 41, 44 en 45 jaar oud. Bij de actie zijn vier auto's, drie vuurwapens, enkele kilo's softdrugs en enkele duizenden euro's in beslag genomen.

De doorzoekingen vonden plaats op zeven locaties in Venlo en eenin Grubbenvorst. Meer aanhoudingen in dit lopende rechercheonderzoek worden nietuitgesloten. Een rechercheteam is sinds begin van dit jaar bezig met hetonderzoek naar de handel en het bezit van verdovende middelen. Daarin is ookintensief samengewerkt tussen de Nederlandse en Duitse politie, het OpenbaarMinisterie, de gemeente en Belastingdienst.

Op 7 mei werden door de Duitse politie en Openbaar Ministerie aldiverse grote hoeveelheden verdovende middelen en geld in beslag genomen bij eenactie in het Duitse Schnebeck. Daarbij werden twee verdachten aangehouden, dienog altijd in voorarrest zitten. Zie ook hetpersberichtvan de Duitse politie.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maasbree | 112 alarmeringen Maasbree | Goedkoop Tanken in Maasbree | Supermarkten in Maasbree | Weerbericht Maasbree