Getuigen gezocht van straatroof

maandag 5 juni 2017

Venlo - De politie zoekt getuigen van een straatroof die zondagmiddag plaatsvond en waarbij een mobiele telefoon werd weggenomen.

Zondagmiddag rond 17.00 uur werd het slachtoffer door de verdachte aangesproken in de omgeving van het hondenpark aan de Bisschop Schrijnenstraat. De verdachte vroeg om een sigaret en toen het 17-jarige slachtoffer uit Tegelen deze wilde pakken, werd hij bespoten met vermoedelijk pepperspray. De verdachte beroofde hem van zijn gsm en ging er vandoor. De politie is vandaag gestart met een buurtonderzoek en zoekt getuigen van deze straatroof.

De verdachte is een getinte man van rond de 18 jaar, die tussen de 1.80 tot 1.85 meter lang is. Hij sprak Nederlands en droeg een spijkerbroek donker van kleur, blauw T-shirt met een lange mouw zonder opdruk. De man had kort donker haar met een matje van krullen in zijn nek. Daarnaast droeg hij een zwart heuptasje, zonder opdruk.

Getuigen van de straatroof of burgers die meer informatie hebben over de verdachte worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44  of via het onderstaande tipformulier. Ook kan er indien gewenst anoniem via 0800-7000 melding worden gedaan.

2017089858

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maasbree | 112 alarmeringen Maasbree | Goedkoop Tanken in Maasbree | Supermarkten in Maasbree | Weerbericht Maasbree