200 voertuigen aan de kant bij grote controle

zaterdag 17 juni 2017

Sevenum - De politie heeft vrijdag bij een grote verkeerscontrole langs de A67 ter hoogte van Sevenum ongeveer 200 voertuigen aan een controle onderworpen.

Het ging om een gezamenlijke controle op een parkeerplaats langs de Kleefsedijk, met Belastingdienst, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Koninklijke Marechaussee, Douane met speurhond en twee Poolse politie-agenten. Totaal zijn enkele tientallen opsporingsambtenaren ingezet. Ook de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) was bij de actie betrokken.

Bij de controle werd voor 40.000 euro aan openstaande belastingschulden geïnd en zijn twee auto’s in beslag genomen. Het bedrag waarvoor door de Belastingdienst beslag werd gelegd bedraagt bijna 90.000 euro.

In totaal zijn 41 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende zaken, waaronder bijvoorbeeld kale banden (11x), kleine hoeveelheid drugs (3x), losse accu (5x), geen gordel (3x). defect remlicht (2x), rijden zonder rijbewijs (2x) en niet tonen rijbewijs (3x). 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maasbree | 112 alarmeringen Maasbree | Goedkoop Tanken in Maasbree | Supermarkten in Maasbree | Weerbericht Maasbree